top of page

Första tillfället

Här kan ni läsa om hur ni ska gå tillväga vid första tillfället i gruppsimskolan eller om ni är ny kund som ska börja med privatlektioner.

Gruppsimskola

När ni kommer till simhallen säger ni att ni ska till Willes simskola och då kommer de att släppa in er genom entrén och dirigera er till rätt omkläddningsrum.

Grupper som startar 16:30 eller 16:10

Simhallen håller sina simskoleomklöddningsrum stängda fram till 15 minuter innan simskolan startar så om man startar 16:30 kan man tidigast byta om 16:15 och de grupper som startar 16:10 kan tidigast byta om 15:55.

När man bytt om

Eyrabadet: När man har bytt om går man in i simhallen och väntar på bänken längs 25m bassängen på att gruppen innan er har slutat. När de har gått ut är det okej att komma in i lillabassängutrymmet.

Brickebackebadet: När man har bytt om går man in i simhallen och sitter på bänkarna runt bassängen tills lektionen innan er har slutat.

Fri lek

När lektionen innan er har slutat och alla de barnen har gått ut kan ni gå in och då får barnen fri lek 5-10 min innan vi simlärare sätter igång lektionen.

Att tänka på

Var gärna ombytta och klara 15 minuter 15 minuter innan er lektion startar för att alla ska få mycket plats i omklädningsrummen.

Privatlektioner

När ni kommer till simhallen säger ni att ni ska till Willes simskola och då kommer de att släppa in er genom entrén. Alla som har privatlektioner ska använda de allmänna omklädningsrummen. När ni har bytt om är det bara att gå in i simhallen så ses vi där inne.

bottom of page